Skocz do zawartości

Aktualności

Aktualności

Kulinarny camp uczniów z ZSEU w Żychlinie

Kulinarny camp uczniów z ZSEU w Żychlinie

Troje uczniów technikum żywienia z Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie wzięło udział w międzynarodowym kulinarnym campie – Skills challenge summer camp, który odbywał się w Łodzi.
czytaj więcej
Program Priorytetowy Moja Woda w roku 2023

Program Priorytetowy Moja Woda w roku 2023

Zarząd Wojewódzkiego Funduszu Ochrony Środowiska i Gospodarki Wodnej w Poznaniu ogłosił nabór wniosków dla zadań wpisujących się w Program Priorytetowy „Moja Woda” na lata 2020-2024. Wnioski o dotacje w wysokości do 6 tys. złotych można składać do 30 czerwca 2024 r.
czytaj więcej
Spotkanie z ambasadorem Uzbekistanu

Spotkanie z ambasadorem Uzbekistanu

Ambasador Uzbekistanu wraz ze współpracownikami odwiedzili wczoraj (26 lipca) Starostwo Powiatowe w Koninie.
czytaj więcej
Wykaz ofert złożonych w trybie art. 19a ustawy o pożytku publicznym i o wolontariacie

Wykaz ofert złożonych w trybie art. 19a ustawy o pożytku publicznym i o wolontariacie

Starosta Koniński podaje do publicznej wiadomości wykaz ofert złożonych w trybie art. 19a ustawy o pożytku publicznym i o wolontariacie. Do złożonych ofert można zgłaszać uwagi w terminie do 31 lipca 2023 r.
czytaj więcej
Sto tysięcy z Powiatu dla WSZ w Koninie

Sto tysięcy z Powiatu dla WSZ w Koninie

Powiat koniński przekazał 100 tysięcy złotych dla Wojewódzkiego Szpitala Zespolonego w Koninie. Dotacja w całości przeznaczona zostanie na podłączenie systemu poczty pneumatycznej do Oddziału Zakaźnego lecznicy przy ul. Szpitalnej.
czytaj więcej
Trzytygodniowy staż uczniów z Żychlina w Maladze

Trzytygodniowy staż uczniów z Żychlina w Maladze

Grupa 20 uczniów z Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie, wraz z opiekunami, na przełomie czerwca i lipca wyruszyła na trzytygodniowy staż do Malagi w Hiszpanii w ramach projektu „Europejskie standardy kształcenia zawodowego”.
czytaj więcej
© 2023 Starostwo Powiatowe w Koninie – Wszelkie prawa zastrzeżone
Realizacja: WR Consulting