Antoni Zejer i Justyna Marciniak oraz Sebastian Durski i Damian Durski, młodzi kucharze z technikum żywienia i usług gastronomicznych z Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie zostali wyróżnieni na ogólnopolskim konkursie kulinarnym „Gotuj Lokalnie” orgaznizowanym przez Europejski Fundusz Rozwoju Wsi Polskiej.
Powiatowe Centrum Pomocy Rodzinie w Koninie wyłoniło partnerów do wspólnej realizacji projektu partnerskiego w ramach poddziałania 7.2.2 Usługi społeczne i zdrowotne - projekty konkursowe, Działania 7.2 Usługi społeczne i zdrowotne, Osi priorytetowej 7 włączenie społeczne, Wielkopolskiego Regionalnego Programu Operacyjnego na lata 2014-2020 (WRPO 2014+) współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego.
Szesnaście drużyn z Wielkopolski wzięło udział w Konkursie na Najpiękniejszy Stół Wigilijny, który odbył się w czwartek (14 grudnia) w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie.
Nasza strona internetowa używa plików cookies (tzw. ciasteczka) w celach statystycznych oraz funkcjonalnych. Dzięki nim możemy indywidualnie dostosować stronę do twoich potrzeb. Każdy może zaakceptować pliki cookies albo ma możliwość wyłączenia ich w przeglądarce, dzięki czemu nie będą zbierane żadne informacje. Dowiedz się więcej jak je wyłączyć.