Pola Pyzdrowska z ZSEU w Żychlinie z absolutorium Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere
Wczoraj (27 czerwca) w Szkole Głównej Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie odbyło się podsumowanie roku akademickiego Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere – pierwszej Akademii dla młodych, utalentowanych kucharzy. Dyplom ukończenia szkoły otrzymała Pola Pyzdrowska, absolwentka żychlińskiej placówki.
W trakcie roku akademickiego miała ona okazję reprezentować Akademię chociażby podczas wydarzenia Top Charity, a także w programie telewizyjnym „Pytanie na śniadanie”.
Na gali towarzyszyli Poli rodzice oraz dyrektor ZSEU w Żychlinie Anna Matczak-Gaj, kierownik szkolenia praktycznego Jolanta Knapkiewicz oraz jej wychowawca i opiekun Katarzyna Hryciuk, która otrzymała wyróżnienie dla najbardziej zaangażowanego nauczyciela.
Źródło: ZSEU w Żychlinie
W trakcie roku akademickiego miała ona okazję reprezentować Akademię chociażby podczas wydarzenia Top Charity, a także w programie telewizyjnym „Pytanie na śniadanie”.
Na gali towarzyszyli Poli rodzice oraz dyrektor ZSEU w Żychlinie Anna Matczak-Gaj, kierownik szkolenia praktycznego Jolanta Knapkiewicz oraz jej wychowawca i opiekun Katarzyna Hryciuk, która otrzymała wyróżnienie dla najbardziej zaangażowanego nauczyciela.
Źródło: ZSEU w Żychlinie