Pola Pyzdrowska z ZSEU w Żychlinie w Pytaniu na śniadanie
Pola Pyzdrowska – tegoroczna absolwentka technikum żywienia i usług gastronomicznych w Zespole Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie, została zaproszona do „Pytania na śniadanie”.
Pola od października 2023 r. jest studentką Akademii Mistrzów Smaku by Belevedere, w której uczy się rocznie tylko 24 najlepszych uczniów klas gastronomicznych. W programie Pola wraz z kolegą z roku oraz Anną Paprocką, która jest odpowiedzialna za projekt Akademii opowiadali o „szkole”, a także mieli okazję gotować w studyjnej kuchni z włoską szef kuchni – Cristiną Catese.
Dla Poli to ogromne wyróżnienie, że mogła promować Akademię, a już 27 czerwca odbędzie się gala finałowa, podczas której poznamy jej najlepszego studenta. Trzymamy kciuki za Polę.
Źródło: ZSEU w Żychlinie
Pola od października 2023 r. jest studentką Akademii Mistrzów Smaku by Belevedere, w której uczy się rocznie tylko 24 najlepszych uczniów klas gastronomicznych. W programie Pola wraz z kolegą z roku oraz Anną Paprocką, która jest odpowiedzialna za projekt Akademii opowiadali o „szkole”, a także mieli okazję gotować w studyjnej kuchni z włoską szef kuchni – Cristiną Catese.
Dla Poli to ogromne wyróżnienie, że mogła promować Akademię, a już 27 czerwca odbędzie się gala finałowa, podczas której poznamy jej najlepszego studenta. Trzymamy kciuki za Polę.
Źródło: ZSEU w Żychlinie