Pola Pyzdrowska - jeszcze uczennica ZSEU w Żychlinie, a już studentka
Pola Pyzdrowska – uczennica 5 klasy technikum żywienia i usług gastronomicznych Zespołu Szkół Ekonomiczno-Usługowych w Żychlinie, uczestniczyła dzisiaj (4 października) w inauguracji roku w Akademii Mistrzów Smaku by Belvedere w Warszawie.
Pola zakwalifikowała się do grona 24 studentów Akademii i rozpoczyna roczną przygodę z profesjonalną gastronomią. Przed nią kilkanaście spotkań z wybitnymi szefami kuchni, menadżerami i osobowościami branży gastronomicznej, które będą odbywały się w profesjonalnych studiach kulinarnych, cukierniczych oraz restauracjach.
Podczas dzisiejszego „pasowania” na studenta uczestnicy uroczystości otrzymali wartościowe atrybuty kucharza i cukiernika oraz wspaniałe bluzy kucharskie.
Warto wspomnieć, że Pola to dwukrotna laureatka olimpiad zawodowych. Będziemy na bieżąco informować o kolejnych sukcesach i zdobytym doświadczeniu Poli w Akademii Smaku by Belvedere.
Źródło: ZSEU w Żychlinie
Pola zakwalifikowała się do grona 24 studentów Akademii i rozpoczyna roczną przygodę z profesjonalną gastronomią. Przed nią kilkanaście spotkań z wybitnymi szefami kuchni, menadżerami i osobowościami branży gastronomicznej, które będą odbywały się w profesjonalnych studiach kulinarnych, cukierniczych oraz restauracjach.
Podczas dzisiejszego „pasowania” na studenta uczestnicy uroczystości otrzymali wartościowe atrybuty kucharza i cukiernika oraz wspaniałe bluzy kucharskie.
Warto wspomnieć, że Pola to dwukrotna laureatka olimpiad zawodowych. Będziemy na bieżąco informować o kolejnych sukcesach i zdobytym doświadczeniu Poli w Akademii Smaku by Belvedere.
Źródło: ZSEU w Żychlinie